Streekproducten Noord Brabant

De lekkerste streekproducten uit Noord Brabant

Ben je op zoek naar een winkel waar je de lekkerste streekproducten uit Noord Brabant kunt kopen? Dan ben je in onze boerderijwinkel in Rosmalen aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment super lekkere (en verse!) streekproducten in huis, zowel voor de dagelijkse maaltijd als voor bijzondere gelegenheden. Een groot deel van deze producten kopen we in bij lokale producenten en boeren, zodat we altijd precies weten waar ze vandaan komen. We letten daarbij op de manier waarop ze worden geproduceerd, want we vinden het heel belangrijk dat de producten zowel vers als puur en natuurlijk zijn. Dat smaakt immers het lekkerst. Onze selectie streekproducten uit Noord Brabant omvat veel verschillende basis producten zoals vlees, kaas, wijn en fruit, maar ook wat luxere dingen zoals vijgenjam, boerenmosterd en niet te vergeten de super populaire appel-kaneel wafeltjes. 


Neem contact op

Verse groenten uit eigen moestuin

In onze boerderijwinkel in Noord Brabant verkopen we veel verse groenten die we kweken in onze eigen moestuin. Al deze groenten zijn absoluut onbespoten en dus puur natuur. Je kunt ze wassen om het laatste restje zand eraf te halen, maar in principe is dit niet eens perse nodig. In onze moestuin maken we gebruik van het principe ‘wisselteelt’. Dit wil zeggen dat we de moestuin hebben onderverdeeld on verschillende gedeeltes, en in elk gedeelte een ander soort groente kweken. De reden dat we dat doen is dat we absoluut geen bestrijdingsmiddelen willen gebruiken. In het geval van een plaag kan deze zich niet erg uitbreiden doordat de moestuin zoveel variatie bevat, en dus lopen we weinig risico op een groot verlies van de oogst. Jij profiteert daarvan in de vorm van heerlijke, onbespoten groenten. 


Neem contact op


20190227_153322.jpg?hash=caff3ab382896ad9


Welke streekproducten uit Noord Brabant verkopen wij?

Een klein deel van ons assortiment produceren wij zelf, denk aan honing, eieren, vlees en groentes.  Het andere gedeelte kopen we in bij lokale producenten en ondernemers.

Het brood van de bakker uit Nuland bijvoorbeeld, of de speciaalbieren van Berne Abdij Bieren (gevestigd in Heeswijk). We vinden het erg tof dat we naast het feit dat we onze klanten zo de lekkerste producten kunnen bieden hiermee ook de lokale ondernemers steunen. Daarom zijn we zo trots op de samenwerkingen die we door de jaren heen zijn aangegaan. Bovendien vinden we nog steeds dat streekproducten lekkerder zijn!
De voorverpakte kazen van landwinkel Spierings in Oss bijvoorbeeld, die zijn echt super smakelijk, de verse zuivel van Den Eelder uit Well is hemels en de verschillende bakmixen en thee van Zuster Evie uit Rosmalen zijn om te smullen! Kom jij alles eens proberen in onze boerderijwinkel in Rosmalen?


Neem contact op

facebook