IMG 6810 2

Dranken en sappen

Lekker voor het hele gezin!

Landwinkel wijnen

Wilt u 's avonds genieten van een lekker wijntje? Bij de Landwinkel vindt u ook de (h)eerlijkste wijnen. Bijvoorbeeld een hele bijzondere Zonnekersenwijn. Ook hebben wij Rebel vruchtenwijn van Winery&Herbs uit Schijndel aan ons assortiment toe mogen voegen. Daarnaast zijn we blij met de verkoop van droge witte Heikantse Hoeve wijn uit Berlicum. Geen wijn, maar wel net zo lekker, zijn de Presidential Porto tawny, ruby en white uit ons assortiment. Voor de kruidenwijnliefhebbers verkopen wij Ambrosius Honingkruiden wijn. 

Landwinkel bieren 

We hebben speciaalbieren in ons assortiment van Brouwerij de Heerlijkheid. En heerlijk zijn ze, de biertjes. Neem een zware jongen zoals boerendubbel mee, of geniet van een lekkere milde boerentroef. Als u van whisky houdt, neem dan de Schotse Schone-biertje mee naar huis, succes gegarandeerd!

Speciaal en nieuw in ons bierschap zijn de abdijbieren van Abdij van Berne anno 1134 uit Heeswijk-Dinther. Dit is het enige Nederlandse Norbertijnenbier van de oudste nog bestaande abdij van Nederland. U hebt de keuze uit Norbertijn blond, Prior dubbel, Witheren wit en Quadrupel.
Drinkt u smakelijk! 

Landwinkel (tap)sappen

De fruittelers van de Landwinkel zorgen voor het sappigste fruit. Daar maken zij vervolgens de verrukkelijkste sappen en dranken van: gezond en erg lekker! Proef de vruchtensappen van Landwinkel en u weet direct wat er met 'pure smaak' wordt bedoeld. Zonder smaak-, geur- en kleurstoffen. En zonder toegevoegde suikers!

Ontdek het gemak van de saptappen van de Landwinkel. Met 100% puur sap van fruit van Hollandse fruittelers. Lekker fris en in meerdere smaken verkrijgbaar. En na opening is deze nog 60 dagen houdbaar ook buiten de koelkast, dus ook een ideale sap voor op de camping. 

Geniet bewust van puur fruitsap zonder toevoegingen. Onder andere in de smaken kersensap, zwarte bessensap, appel-kersensap en bosvruchtensap. De sappen zijn te koop in zowel 0,75 literflessen als flesjes van 200 ml. De saptappen zijn te koop in dozen van 5 of 3 liter. 

Overige producten

facebook