image1 3

Over ons

Landwinkel Valenkamp

Wij zijn Harmen en Kim Valenkamp. Welkom op de website van onze Landwinkel. Een paar jaar geleden hebben we een prachtige boerderij gekocht, met het idee hier allerlei mooie en leuke doelen te ontplooien.

Het eerste gerealiseerde doel is de Landwinkel. Hier verkopen we groente en honing die we zelf op de boerderij kweken en produceren. Ook verkopen we verse eieren van onze scharrelkippen. Het assortiment wordt uitgebreid en aangevuld met producten die we bij lokale ondernemers inkopen.
Door met producenten uit de buurt samen te werken houden we het contact dichtbij huis en kunnen we u in alle eerlijkheid vertellen waar onze producten vandaan komen en wat het verhaal achter de producten is. Momenteel werken wij samen met Zuster Evie uit Heesch, bakkerij Erkeland, Boer Spierings uit Osch, Van Thee tot Diner, Berne Abdijbier, Winery&Herbs, Versvleesboerderij Savelkouls, Olivia Papoutsanis, De Noordkroon Texel en Tuinjoop T-huis uit 's-Hertogenbosch.

Wij zijn met onze Landwinkel aangesloten bij Aa-Land. Dat zijn boerenondernemers die allen rondom rivier de Aa gevestigd zijn. Meer informatie kunt u vinden op de website, www.aa-land.nl

En nog meer....

In 2017 hebben wij ons Blotevoetenpad geopend. Een heerlijk pad met steeds wisselende ondergronden. Een ware voetmassage en tevens voor kinderen een plek bij uitstek om midden in de natuur te spelen en te genieten van de aangelegde natuurlijke oevers, bloemenweides en waterpompen. Het pad is ook uitermate geschikt voor het vieren van familiedagen, jubilea en verjaardagen.

Voor de Landwinkel is een ruim terras waar u even uit kan rusten tijdens een fietstocht of wandeling door de mooie omgeving. We hebben verse warme dranken, sapjes, huisgemaakt gebak en lekkers voor de lunch in huis.

Toekomstplannen

Stilzitten op een boerderij past niet! Er zijn nog plannen genoeg. Momenteel zijn wij een camping aan het bouwen op ons terrein. In het voorjaar van 2019 zal deze gereed zijn.
In de zomer van 2019 zal er een Tiny house op ons erf te vinden zijn waarin u heerlijk kunt overnachten.
Wij delen graag dit mininatuurgebied in de Kruisstraat met u, zodat u net als ons kan ontspannen, plezier kan maken en tot rust komt.

facebook