image1 3

Over ons

Landwinkel Valenkamp

Wij zijn Harmen en Kim Valenkamp. Welkom op de website van onze Landwinkel. Een paar jaar geleden hebben we een prachtige boerderij gekocht, met het idee hier allerlei mooie en leuke doelen te ontplooien.

Het eerste gerealiseerde doel is de Landwinkel. Hier verkopen we groente en honing die we zelf op de boerderij kweken en produceren. Ook verkopen we verse eieren van onze scharrelkippen. Het assortiment wordt uitgebreid en aangevuld met producten die we bij lokale ondernemers inkopen. Zo kan je vlees kopen van een boerderij 4 kilometer verderop, brood van de lokale bakker, producten van Zuster Evie, fruit uit Den Dungen en biologische thee en bloemenzaadjes van TuinJoop T-huis. Daarnaast verkopen we ook servies en kleding. Allemaal eerlijke producten gemaakt met passie.
Door met producenten uit de buurt samen te werken houden we het contact dichtbij huis en kunnen we u in alle eerlijkheid vertellen waar onze producten vandaan komen en wat het verhaal achter de producten is. 

En nog meer....

Voor de Landwinkel is een ruim terras waar u even uit kan rusten tijdens een fietstocht of wandeling door de mooie omgeving. We hebben verse warme dranken, sapjes, huisgemaakt gebak en lekkers voor de lunch in huis.

Harmen is naast Landwinkelier ook hovenier van beroep. Dit komt tot uiting in de mooie tuinen die aangelegd zijn rond de boerderij en ons recent geopende Blotevoetenpad. De steeds wisselende ondergronden vormen een uitdaging voor je voeten. Houtsnippers, modder, zand; er is van alles te beleven! Het pad is geschikt voor zowel oud als jong en een leuke activiteit voor uw familiedag, verjaardag of jubileum.

Toekomstplannen

Stilzitten op een boerderij past niet! Er zijn nog plannen genoeg. Het aanleggen van een boomgaard bijvoorbeeld, zodat er eigen fruit in de winkel ligt. Ook zijn er plannen om 1 of 2 bed&breakfast appartementen te bouwen in de voormalige stal. Het hele achterland zal ontwikkeld worden tot een mini natuurgebied waar alles ontspanning, plezier en rust ademt.

facebook