Cadeaupakketten

Cadeaupakketten van Brabantse streekproducten

In onze boerderijwinkel in Rosmalen kunnen we heerlijke cadeaupakketten samenstellen, bijvoorbeeld voor iemand die jarig is. Deze pakketten zijn zowel individueel samen te stellen als in een grotere hoeveelheid te bestellen, als relatiegeschenken bijvoorbeeld. We stellen ze altijd met zorg samen en pakken ze op feestelijke wijze in zodat ze heel leuk zijn om te geven. Het leuke aan onze cadeaupakketten is dat ze ook streekproducten uit Noord Brabant bevatten. Je steunt daarmee de lokale economie en al die boeren die ambachtelijke producten maken. Wij selecteren namelijk alleen de allerlekkerste producten van de beste producenten, en jij hoeft ze alleen maar in onze winkel te komen uitzoeken.


Neem contact op 


De opties voor cadeaupakketten met steekproducten

Als je bij ons een pakket wilt komen samenstellen dan heb je daarbij de keuze uit verschillende opties. Kies bijvoorbeeld voor cadeaupakketten met allemaal delicatessen en lekkere dingen, zoals honing, sausjes, koekjes en noten. Zo’n pakket wordt door vrijwel iedereen gewaardeerd. Of kies voor een pakket met allemaal gezonde dingen zoals sapjes en een grote mand met fruit. Deze is meer geschikt voor als iemand beterschap wilt wensen. Betreft het een zakelijk pakket? Dan raden wij aan te kiezen voor een selectie aan delicatessen uit de streek. Deze hebben wij ingekocht bij lokale boeren en producenten, waarbij wij goed in de gaten houden hoe hun productieproces er uitziet. We vinden het namelijk belangrijk dat de producten zo puur en vers mogelijk zijn, zodat we jou alleen het allerbeste verkopen.


D0BC6791_E69B_4829_B862_1BEE02ABA2AE.jpeg?hash=8e55d64bf89cdc86

Cadeaupakketten voor kerst bestellen

Natuurlijk zijn de cadeaupakketten in onze boerderijwinkel in Noord Brabant ook te bestellen als kerstpakket. Je kunt ze dan het beste tijdig bestellen om te voorkomen dat bepaalde producten zijn uitverkocht. Wij doen vervolgens de rest en zorgen dat het een feestelijk pakketje wordt dat kant en klaar aan je werknemers gegeven kan worden. Eventueel kunnen we het pakket aanvullen met een mooie, houten snijplank of wat andere accessoires. En ook deze zijn uiteraard afkomstig uit de regio, want dat is het uitgangspunt achter de producten die we verkopen.


Neem contact op 


Bijzondere producten 

Het leuke aan onze boerderijwinkel is dat we heel veel lokale producten verkopen.Deze producten worden op kleine schaal worden geproduceerd. En het fijne is dat deze producten geen onnodige toevoegingen bevatten! Lekker puur dus!     Dit maakt dat ze met veel liefde en aandacht worden gemaakt.

Kom dus ook eens langs in onze boerderijwinkel in Rosmalen en laat je verrassen door het grote assortiment heerlijk streekproducten dat wij alvast voor je hebben geselecteerd.


Neem contact op 

facebook