image2 1

Brood en meel

Brood en meel

Landwinkel Valenkamp heeft vers brood in het assortiment van bakkerij Erkeland uit Empel. U kan ook een bestelling plaatsen of haalt het uit onze vriezer. 

Nieuw in het assortiment zijn de zuurdesembroden van Arnold van Zuylen, een bakker in hart en nieren uit Rosmalen. Hij specialiseerde zich in het bakken van het lekkerste zuurdesembrood en dat werd bekroond met een tweede plaats op de Nederlandse Zuurdesemproeverij. 
U kan elke week uw bestelling doorgeven en dit op vrijdag of zaterdag op komen halen. U heeft de keuze uit Vruchtendesembrood en normaal zuurdesembrood. Beiden zijn in de steenoven gebakken en kosten respectievelijk € 2,15 en € 1,95. 

Geniet u ook zo van de geur van versgebakken brood in uw huis? De Landwinkel heeft een groot assortiment mixen voor brood, zoals volkoren, waldkorn en meergranenbrood. Natuurlijk is er ook meel en mix verkrijgbaar voor de lekkere trek: koek, cake, appeltaartmix en speltpannenkoekmix. 


Mocht u interesse hebben om voor uw bedrijf een ontbijt of lunch te laten verzorgen, neem dan telefonisch contact op met Kim. Zij kan u meer vertellen over de mogelijkheden. 

Overige producten

facebook