Boerderijwinkel Noord Brabant

De meest uitgebreide boerderijwinkel van Noord Brabant

Ben jij dol op lokaal geproduceerde producten, oftewel producten uit de streek? Dan moet je zeker eens bij onze boerderijwinkel in Noord Brabant je boodschappen komen doen. We zitten gevestigd in Rosmalen, wat heel centraal ligt en goed te bereiken is via de snelweg. In onze winkel verkopen we een groot assortiment producten uit de streek, zoals eieren van vrije uitloop kippen, verse honing, vlees, brood en zelfs wijn. Alles wat je nodig hebt voor zowel de dagelijkse als de hele bijzondere boodschappen vind je in onze boerderijwinkel in Brabant. En als je wilt kunnen we zelfs cadeaupakketten samenstellen van alles wat we hebben liggen, precies hoe jij ze wenst!

Neem contact op 

Steun via ons de lokale ondernemer

De belangrijkste reden dat het goed is om je boodschappen bij lokale producenten te doen is dat het veel beter is voor het milieu. In de normale supermarkt vind je weliswaar een groot assortiment aan groenten en fruit, maar weet jij waar ze vandaan komen? En bovendien hoe slecht het is om deze allemaal naar Nederland te laten vervoeren? Je streekproducten in Noord Brabant kopen wil zeggen dat er maar weinig uitstoot voor nodig is om ze uiteindelijk bij jou in de keuken te krijgen. De boer levert ze immers direct bij ons af, en wij verkopen ze door aan de consument. Je boodschappen doen in onze boerderijwinkel in Noord Brabant is daarom misschien wel de makkelijkste manier om het milieu te steunen.


IMG_6812_2.jpg?hash=7a2270075b2b61ce


Boerderijwinkel in Noord Brabant met eigen moestuin

Wist je dat wij over onze eigen moestuin beschikken en dat een groot deel van de groenten uit de winkel daarvan afkomstig is? Op die manier kunnen we je garanderen dat de groenten absoluut onbespoten en op natuurlijke wijze geproduceerd zijn, iets wat we zelf heel belangrijk vinden. We wieden de tuin met de hand, en maken gebruik van wisselteelt. Dit houdt in dat we de moestuin hebben verdeeld in verschillende delen waarin elke en ander soort groente groeit. In het geval van een plaag (wat nu eenmaal kan gebeuren als je geen bestrijdingsmiddelen gebruikt) verdwijnt deze ook weer snel doordat deze zich niet uit kan breiden. Een hele slimme techniek om groenten te telen zonder gebruik te maken van pesticiden, wat wij pertinent weigeren. In onze boerderijwinkel in Noord Brabant vind je onze eigen courgettes, sla, prei en boontjes, maar ook knoflook en verschillende soorten kool.


Neem contact op 


Vers vlees van Brabantse boerderijen

In onze winkel vind je natuurlijk ook een groot assortiment aan vlees en vleespakketten. Deze kunnen we zelfs voor je samenstellen, bijvoorbeeld wanneer je een bbq wilt organiseren. Al dit vlees is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad en die vrij hebben kunnen bewegen, en dat proef je! Dus ben jij op zoek naar een fijn adresje in Noord Brabant waar je de lekkerste streekproducten kunt kopen met een goed gevoel? Kom dan zeker eens naar onze boerderijwinkel in Rosmalen, want wij hebben misschien wel het grootste (en lekkerste) assortiment producten uit de streek.


Neem contact op 

facebook