blotevoetenpad workshop

Blote voeten pad

Beleven, ontdekken en genieten!

 Het Blotevoetenpad is een hele belevenis voor uw voeten! Het is heerlijk ontspannen, gezond en is een verrassende nieuwe natuurbeleving. Door met je voeten over zachte, harde, koude, warme, natte en droge ondergronden te lopen voelt het als een uitgebreide voetmassage.

Kinderen en volwassenen kunnen hier heerlijk genieten van al het moois wat de polder en de natuur hebben te bieden. Spelen met natuurlijke elementen!

Onder het kopje Foto's bovenaan deze pagina kunt u foto's bekijken van het Blotevoetenpad. 

Ons pad is ongeveer 1,5 km lang. Een uitdagende wandeling voor jong en oud!

Wil jij op ons pad je kinderfeestje vieren en ook graag wat lekkers eten daarna?Dat kan! (Let op, alleen op zaterdagen)Wij bakken de lekkerste boeren pannenkoeken voor je. Compleet met poedersuiker, stroop, jam en drinken voor € 7,95 p.p. Graag vooraf reserveren. Dit is exclusief de entree van het blotevoetenpad.

En wat dacht je van een picknick op het pad? Dat kan ook! Zoek wat lekkers uit in onze winkel. En wij zorgen voor de tas, bordjes en bestek.

Het pad is uitstekend geschikt voor een familiedag, verjaardagen, teamuitjes en een (kinder)feestje. In geval van een verjaardagsfeestje is de toegang voor het Blotevoetenpad voor de jarige + 1 begeleider gratis.


Veel gestelde vragen:

Is reserveren nodig?

Nee dat hoeft niet. Wacht even een paar minuten met wandelen, als er net mensen voor je vertrekken op het blote voeten pad. Dan heeft iedereen de ruimte.


Wanneer is het pad open?

Van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30

Zaterdag 9.30 tot 17.00


Mogen honden mee?

Nee dat is niet toegestaan


Kunnen kinderwagens mee het pad op?

Nee het advies is een draagzak mee te nemen.


Kunnen we bij  jullie ook iets eten?

Ja dat kan. Het blote voeten pad leent zich uitstekend voor een picknick! In onze winkel zoek je wat lekkers bij elkaar. Broodjes, beschuit, ontbijtkoek, jam, stroop, kaas, fruit, koek en snoep.Van ons krijg je een tas te leen, borden en bestek e.d Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. 

* Honden zijn niet toegestaan, met uitzondering van blindengeleidehonden.  * Het Blotevoetenpad is niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens.  U kunt een draagzak of draagdoek mee nemen voor uw baby en uw kinderwagen bij de ingang stallen.  * Wij raden u aan oude kleding aan te trekken. Voor u en uw kinderen is het raadzaam zwem- en reservekleding mee te nemen. * Er liggen aan het einde van het pad handdoeken en zeep klaar om uw voeten mee schoon te maken.

* Zelf eten en drinken mee nemen is niet toegestaan, maar u kunt in de Landwinkel zelf uw picknickmand samen stellen met bijvoorbeeld vers fruit, sappen, gebak, chips, worst en kaas. 

* Uw toegangsbewijs haalt u binnen in de winkel bij onze kassa. 

Met enige regelmaat verwelkomen wij kinderdagverblijven en groepen van de naschoolse opvang. Hiervoor hanteren wij een aangepast tarief.  €3,99 per kind inclusief ranja en water. Alle begeleiders krijgen gratis toegang.

Reserveren is niet nodig en u bent altijd welkom.


Van 0 - 1 jaar gratis
Van 2 - 12 jaar€ 4,95inclusief sapje naar keuze
Van 12 - 100 jaar€ 6,50 inclusief  sapje naar keuze


facebook