blotevoetenpad workshop

Blote voeten pad

Beleven, ontdekken en genieten!

 Het Blotevoetenpad is een hele belevenis voor uw voeten! Het is heerlijk ontspannen, gezond en is een verrassende nieuwe natuurbeleving. Door met je voeten over zachte, harde, koude, warme, natte en droge ondergronden te lopen voelt het als een uitgebreide voetmassage.

Kinderen en volwassenen kunnen hier heerlijk genieten van al het moois wat de polder en de natuur hebben te bieden. Spelen met natuurlijke elementen!

Onder het kopje Foto's bovenaan deze pagina kunt u foto's bekijken van het Blotevoetenpad. 

Ons pad is ongeveer 1,5 km lang. Een uitdagende wandeling voor jong en oud!

Ivm met de Corona bakken wij voorlopig geen pannenkoeken!Wil jij op ons pad je kinderfeestje vieren en ook graag wat lekkers eten daarna?Dat kan! Wij bakken de lekkerste boeren pannenkoeken voor je. Compleet met poedersuiker, stroop, jam en drinken voor € 6,95 p.p. Graag vooraf reserveren.

Het pad is uitstekend geschikt voor een familiedag, verjaardagen, teamuitjes en een (kinder)feestje. In geval van een verjaardagsfeestje is de toegang voor het Blotevoetenpad voor de jarige + 1 begeleider gratis.


* De openingstijden van het pad zijn gelijk aan de openingstijden van de winkel. 

* Honden zijn niet toegestaan, met uitzondering van blindengeleidehonden.  * Het Blotevoetenpad is niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens.  U kunt een draagzak of draagdoek mee nemen voor uw baby en uw kinderwagen bij de ingang stallen.  * Wij raden u aan oude kleding aan te trekken. Voor u en uw kinderen is het raadzaam zwem- en reservekleding mee te nemen. * Er liggen aan het einde van het pad handdoeken en zeep klaar om uw voeten mee schoon te maken.

* Zelf eten en drinken mee nemen is niet toegestaan, maar u kunt in de Landwinkel zelf uw picknickmand samen stellen met bijvoorbeeld vers fruit, sappen, gebak, chips, worst en kaas. 

* Uw toegangsbewijs haalt u binnen in de winkel bij onze kassa. 

Met enige regelmaat verwelkomen wij kinderdagverblijven en groepen van de naschoolse opvang. Hiervoor hanteren wij een aangepast tarief.  


Reserveren is niet nodig en u bent altijd welkom. Mocht u met een grote groep komen en u wilt bijvoorbeeld graag voor of na de wandeling komen lunchen o.i.d horen wij dit graag van te voren.


Van 0 - 1 jaar gratis
Van 2 - 12 jaar€ 4,45inclusief sapje naar keuze
Van 12 - 100 jaar€ 6,00 inclusief sapje naar keuze


facebook